Fantastisk dag med utbildning

Vaknade redan vid sex imorse - VARFÖR - men kunde ändå slumra fram till klockan var sju. Då var det upp och hoppa och raskt in i duschen. På med kläderna och ner till den efterlängtade frukostbuffén. Visserligen svagt danskt kaffe, men omelett, prinskorv (?) och bacon som  småvarmt. Till det så var det varmt bröd och goda pålägg. Ost, skinka, brie men också marmelader av olika slag. Givetvis fanns även filmjölk med cornflakes och olika musli. Mums

Strulande GPS (jävla navigator) gjorde att vi inte riktigt hittade till dit vi skulle, men till slut så kom vi dit. I receptionen blev det ytterligare kaffe, innan vi blev upphämtade och körda fram till utbildningslokalen. Antagligen en kundserviceavdelning inom den danska avdelningen för det var öppna landskap över hela byggnaden och enbart unga personer som satt och pratade i telefon =). Vi fick en datorsal vid sidan om.

Massivt utbildningsmaterial och en underbart engagerad lärare. Han var från  england och helt lyrisk om det han höll med om. Brittisk humor är tydligen något jag gillar. Tja, i vart fall  hans humor =)

Nu är vi tillbaka på hotellet och slappar en stund. Sedan är det dags att gå ut på stan och  hitta något att "spise". Få se om vi hittar de andra för de ville gå ut redan 17:30 men det var inte Alban så sugen på, hmm han ville inte gå ut förrän vid 19-tiden. Vi får väl se...tror att jag skall upp och knacka på hans dörr och stressa upp honom. Är ju nyduschad och klar för stan =)

Kram på er alla läsare ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0