Storm, trafikstockningar och tappade kvitton.

Jävlar var det blåser i Öresund......det var knappt vi kom över Öresundsbron. Det varnade för att "vind"-känsliga fordon ej borde köra över, men vi chansade givetvis =). Det var helt ok faktiskt, dock lite värre för Alban som körde. Det svajade rätt friskt i bilen. Dock var det värre på vägen mot  Stora och Lilla bält. Väl på stora bält så såg vi inte ett skit framför oss. Det var helt svart av moln och regn.

Dessförinnan så tappade Alban kvittot till Broavgiften på stora bält. Det bara flög iväg ur automaten innan han kunde ta det. Shit pomme fritt lixom *SUCK*---jaja, han får ta det med Uniflex sedan. Han får ju visa uttaget på banktransaktionerna.

Nu står vi helt stilla och har typ 23 mil. Troligen någon trafikolycka. Tvåfilig motorväg, men det rör sig inte ett skit. Yippi kaj ej motherfucker, ;). Nu är man full av koffein efter att ha tankat dyr dansk bensin. Typ 750 spänn för 46 liter......BILLIGT *NOT*.

Ser fram emot framkomsten dock till hotellet, skall bli skönt att slappa lite och ta ett bad. Dricka en bärs innan vi går ut och äter en bit mat.

Tur att man inte bor själv, för nu när man skriver att man inte är hemma så hade man ju annars kunnat bli drabbad av inbrott. Kollade på hitta.se, det finns bara en Tonnie Philipsson i Karlskrona......shit alltså =)Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0